duminică, 21 august 2016

Instalare ideala in diferite conditii (a usilor antiefractie)

Atunci cand construim sau renovam o locuinta, de multe ori nu acordam o importanta sporita usilor de la intrare, insa in contextul in care furturile din locuinte sunt tot mai des intalnite, ar trebui sa ne orientam catre modalitati prin care acestia sa fie tinuti la distanta. Astfel, producatorii propun diferite tipuri de usiantiefractie care promit siguranta pe care o doreste orice familie, iar musafirii nepoftiti nu vor reprezenta niciodata o problema.
Instalare ideala in diferite conditii
Chiar daca in cazul celor care locuiesc la bloc, intrarile prin efractie sunt mai rar intalnite, acestea au loc totusi, astfel ca nici intr-o scara de bloc nu se promite o siguranta completa. Asadar, aceste usi antiefractie sunt special destinate celor care locuiesc in special in zone de lux si nu numai. Usile sunt fabricate din diferite materiale si se deosebesc prin faptul ca yalele sunt mult mai rezistente si propun chiar diferite mijloace pentru siguranta. Unele chiar pot avea camere video incorporate care se activeaza la fiecare atingere a usii si inregistreaza imaginile care sunt mai apoi stocate in cloud sau pe un card micro sd.
Caracteristicile acestor usi
Printre caracteristicile acestor tipuri de usi trebuie precizat faptul ca se folosesc foi de otel de grosimi diferite care asigura un grad sporit de rezistenta, iar prin utilizarea vatei minerale se promite si o buna izolare fonica. Se acorda o importanta sporita si vizorului care este de dimensiuni mai mari decat in mod normal pentru a oferi o vizibilitate mai buna. Incuietorile pot fi de diferite tipuri, cele mai populare fiind cele italiene, in timp ce multe dispun si de propriul sistem prin care se regleaza distanta dintre usa si rama. Izolarea termica nu reprezinta o problema in aceste cazuri, astfel ca usile antiefractie joaca un rol important in mentinerea unei temperaturi constante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu